Hem > tillverkare > ADI (Analog Devices, Inc.)
ADI (Analog Devices, Inc.)

ADI (Analog Devices, Inc.)

Request quote from

Brand introduktion

- Analog Devices, Inc. (NASDAQ: ADI) definierar innovation och excellens inom signalbehandling. ADIs integrerade kretsar (IC) för analog, blandad signal och digital signalbehandling (DSP) spelar en grundläggande roll vid omvandling, konditionering och bearbetning av verkliga fenomen som ljus, ljud, temperatur, rörelse och tryck i elektriska signaler till användas i ett brett utbud av elektronisk utrustning. ADI är synonymt med högprestanda bland elektronikproducenter och vi samarbetar med våra kunder för att definiera det bästa i kvaliteten på användarupplevelsen. Det betyder den tydligaste bilden, skarpaste ljudet och optimal gränssnitt, storlek och prestanda i tusentals underhållnings-, medicinska, kommunikations-, industriella och andra applikationer.
Analog Devices, Inc. har slutfört sitt förvärv av Hittite Microwave Corporation. Hittite kommer att ingå i ADI: s RF- och Microwave Group (RFMG).
Analog Devices, Inc. förvärvar linjär teknik: Med de sammanlagda 80 års teknologikvaliteten blir ADI "The Premier Global Analog Technology Company". Denna nya omfattande portfölj ger kunderna en fördel genom marknadsledande ställning, innovation och engagemang. Mer information

produkt kategori

Kretsskydd(278 products)

Diskreta halvledarprodukter(21 products)

RF / IF och RFID(4,610 products)

optoelektronik(1 products)

Motstånd(88 products)

isolatorer(1,590 products)

Kristaller, Oscillatorer, Resonatorer(41 products)

Test och mätning(7 products)

Strömförsörjning - Externt / Internt (Off-Board)(2 products)

Strömförsörjning - Board Mount(479 products)

Nätverkslösningar(1 products)

Maker / DIY, Educational(4 products)

Kits(11 products)

Integrerade kretsar (ICs)(46,047 products)

filter(3 products)

Ljudprodukter(2 products)

relaterade produkter