Hem > tillverkare > Conxall / Switchcraft
Conxall / Switchcraft

Conxall / Switchcraft

Request quote from

Brand introduktion

- SWITCHCRAFT®, grundat 1946, har sitt huvudkontor i Chicago, IL USA och tillverkar fortfarande produkt i Chicago idag. Under 1999 förvärvade SWITCHCRAFT® Conxall®, som ligger i Villa Park, IL, en ledande tillverkare av hårda miljöanslutningar och anpassade kabelaggregat, vilket kompletterar den redan omfattande serien av SWITCHCRAFT®-kontaktprodukter.
SWITCHCRAFT®, Inc. är en ledande amerikansk tillverkare av kontakter, kontakter, kontakter, omkopplare, gjutna kabelaggregat och patchbays. SWITCHCRAFT® produkter används i en mängd olika applikationer från broadcast och pro audio till medicinsk, belysning, säkerhet, transport och andra industriella applikationer. Erfarenhet och uppmärksamhet på detaljer gör Switchcraft till en ledande leverantör av hårda miljöförbindelser.

Conxall tillverkar ett brett utbud av cirkulärt förseglade plastkontakter och gjutna kabelaggregat. Utöver deras sortiment av standardprodukt specialiserar de sig även i anpassade kabelaggregat och kopplingsalternativ. Conxall produkter används i många olika tillämpningar, särskilt de som kräver skydd mot hårda miljöförhållanden. Erfarenhet och uppmärksamhet på detaljer gör Conxall till en ledande leverantör av hårda miljöförbindelser.

produkt kategori

optoelektronik(1 products)

Givare, Givare(44 products)

Kontakter, förbindelser(16,380 products)

Växlar(288 products)

Hårdvara, Fästelement, Tillbehör(31 products)

Kabelmonteringar(3,224 products)

Lådor, Inkapslingar, Racks(268 products)

Ljudprodukter(19 products)

relaterade produkter