Hem > tillverkare > Knowles / Syfer
Knowles / Syfer

Knowles / Syfer

Request quote from

Brand introduktion

- Knowles Syfer (tidigare Syfer Technology Limited) är en av världens främsta tillverkare som är känd för innovativa applikationsspecifika högspännings, Hi-Q RF MLCC och SMT EMI-undertryckningsfilter. Vårt omfattande sortiment omfattar; MLCC: er inkluderar RF / Microwave / ultra-low ESR, högspänning till 12 kVlikström, 250 Vväxelström betyg, säkerhetscertifierade SMD samt rymdskala delar. Vår patenterade StackiCap ™ är en unik kondensatoraggregat som är konstruerad för att uppnå hög kapacitans och högspänning.
Syfers EMI-filterlinje har SMD-matningskondensatorer märkta med 3 A, SMD C och Pi-filter som är klassade för 20 A och X2Y®-teknik.
Den breda Syfer AEC Q200-kvalificerade familjen har både EMI-filter och högspännings-MLCC-apparater med fokus på HEV- och EV-automotive-marknaden.
Världsomspännande tillverkningsverksamhet omfattar en helt ny anläggning i Suzhou, Kina, utrustad med modern utrustning för att säkerställa konsekventa produkter av hög kvalitet för att möta de växande behoven på våra globala marknader.

produkt kategori

optoelektronik(2 products)

kondensatorer(264,604 products)

Kits(4 products)

Utvecklingskort, Kit, Programmerare(1 products)

filter(2,090 products)

relaterade produkter