Hem > tillverkare > Storm Interface
Storm Interface

Storm Interface

Request quote from

Brand introduktion

- Stormgränssnitt - Företagets syfte: Att utveckla, tillverka och marknadsföra robusta och mottagliga datainmatningsenheter för användning i ett brett utbud av industriella och offentliga applikationer.
Keymat Technology Ltd. bildades i mars 1986 som ett privat brittiskt registrerat företag. Den har sitt huvudkontor i sina egna fria lokaler, väster om London, bara fyra miles norr om Heathrow Airport. Företagets produktionsavdelning Stormproduktion är baserat i Maldon, på Englands östkust och dess nordamerikanska försäljningsavdelning ligger i Glen Ellyn, Illinois strax utanför Chicago.
Kärnväxlingstekniken som utvecklats av företaget skyddas av internationella patent och patentansökningar. Dessa tekniker fortsätter att utvecklas och införlivas i nya, innovativa produkter för att komplettera och komplettera det etablerade sortimentet.
Denna strategi för fortsatt utveckling har gjort det möjligt för företaget att marknadsföra ett bredare utbud av datainmatningsprodukter under ett enda kraftfullt varumärke "STORM". Dessa är premium varumärkesprodukter som återspeglar de krävande tekniska standarderna och prestandanivåerna som krävdes i dagens militära, medicinska, industriella och offentliga miljöer.

produkt kategori

Kretsskydd(52 products)

Diskreta halvledarprodukter(93 products)

RF / IF och RFID(11 products)

optoelektronik(12 products)

Växlar(175 products)

Strömförsörjning - Board Mount(2 products)

Hårdvara, Fästelement, Tillbehör(10 products)

Utvecklingskort, Kit, Programmerare(5 products)

Datorer, Kontor - Komponenter, Tillbehör(22 products)

Kabelmonteringar(6 products)

filter(1 products)

relaterade produkter