Hem > tillverkare > Sunon
Sunon

Brand introduktion

- Grundades 1980, Sunonwealth Electric Machine Industry Company Limited har alltid följt affärsfilosofin "Brand, Innovation and Value". Steg för steg har det nu blivit en global ledare inom precisionsmotorer, mini-fans och termiska moduler.
Sunon designar och tillverkar ett komplett sortiment av högpresterande fläktar, blåsare och kylare. Företaget är engagerat i att leverera det bredaste urvalet av axialfläktar och blåsor av hög kvalitet, som inkluderar DC borstlösa fläktar, mikro DC-blåsare, CPU-kylare, grafikkortskylare och AC-fläktar. Sunon tillverkar några av branschens minsta, tunnaste och mest effektiva fläktar och blåsare i storlekar som sträcker sig från 0,355 tum (250 mm) i ytterdiameter och från 0,137 tum (4 mm) till 1,5 tum (38 mm) i tjocklek. Mer än 700 olika modeller är tillgängliga för kunderna.
Sunons fans, blåsare och kylare hittar applikation inom ett brett spektrum av industrier och produkter. Företagets produkter används i många av världens populäraste persondatorer, arbetsstationer, servrar, nätverksnav, skannrar, skrivare och mer. På kontorsutrustning kan Sunon-produkter hittas i kopiatorer, faxmaskiner och projektorer. Sunon är lika hemma på apparatmarknaden, med applikationer för kylskåp, luftrenare och luftvärmare. Andra marknader inkluderar medicinsk, laboratorie- och tillverkningsutrustning samt automater.

produkt kategori

optoelektronik(46 products)

Fläktar, termisk hantering(1,579 products)

Kabelmonteringar(16 products)

Induktorer, Spolar, Chokes(1 products)

relaterade produkter