Hem > tillverkare > Virtium Technology Inc.
Virtium Technology Inc.

Virtium Technology Inc.

Request quote from

Brand introduktion

- Virtium är en lösningsdrivet leverantör av inbyggda SSD- och industriminneprodukter. OEM-företag är förtroende för sina nätverks-, kommunikations-, industriella, underhållnings-, transport-, spel- och mobila övervakningssystem. Virtium utmärker sig både från första till marknadslösningar och oöverträffad kontinuitet i stöd för äldre produkter som uppfyller kraven för prestanda, arbetsbelastning och produktdistribution. Virtium är känt som en lagrings- och minneteknik innovatör.
Virtium är en drivkraft i kontinuerlig utveckling av inbyggda SSD och minnesmoduler som levererar kapacitet, formfaktor, utökad temperatur, robusthet och konfigurationsförbättringar som hjälper OEMs att konkurrera framgångsrikt. Några av världens största företag är långsiktiga Virtium-kunder och inkluderar Alcatel-Lucent, Boeing, DRS Technologies, Emerson, Freescale, Allmänna Dynamics, General Electric, IBM, Intel och Radisys.
Virtium har fördjupad kunskap om inbyggda system OEMs & rsquo; behov av produktkonsistens, hög tillförlitlighet, långsiktig leverans och produktinnovation. Virtium är en av de ledande som erbjuder en komplett serie lagrings- och minnesprodukter, och levererar ledande lösningar samtidigt som de stöder några av de längsta produktlivscyklerna i branschen. Genom ett samarbetssäljstöd och designprocess blir Virtium en sann partner med sina kunder genom att uppfylla speciella krav som utökad temperatur eller speciell testning som tillverkare som inte fokuserar på den inbäddade marknaden inte kan ge.
Virtium är ett privatägt, ekonomiskt stabilt teknikföretag med huvudkontor i södra Kalifornien och har visat lönsamhet i varje kvartal de senaste sex åren och rankades av Inc. Magazine som ett av de 500 snabbast växande privata företagen. Virtiums globala anläggningar är certifierade enligt de senaste kvalitetsstandarderna ISO 9001 och AS9100, och företaget har verksamhet över hela Nordamerika, Europa och Asien. Viktigast är företagets infrastruktur optimerad för att ge kunderna branschens högsta värdelösningar som isolerar OEM-produkter från produktkonsistens och kvalificeringsutmaningar för att använda konsumentkvalitetsprodukter.
I en värld fylld med råvaruleverantörer uppenbarar sig Virtium genom att leverera en kombination av högkvalitativa, inbäddade fokuserade produkter, tekniskt stöd och branschens längsta produktlivscykler.

produkt kategori

Strömförsörjning - Externt / Internt (Off-Board)(3 products)

Strömförsörjning - Board Mount(1,065 products)

Minneskort, Moduler(369 products)

Integrerade kretsar (ICs)(1 products)

relaterade produkter