Hem > tillverkare > WeEn Semiconductors Co., Ltd
WeEn Semiconductors Co., Ltd

WeEn Semiconductors Co., Ltd

Request quote from

Brand introduktion

- WeEn Semiconductors Co., Ltd, är det globala samriskföretaget mellan NXP Semiconductors N.V. och Beijing JianGuang Asset Management Co. Ltd (JAC Capital). WeEn Semiconductors öppnades officiellt den 19 januari 2016 med affärs- och operationscentret i Shanghai, Kina. WeEn Semiconductors är registrerad i Nanchang City, som är huvudstaden i Jiangxi-provinsen, Kina. Företaget äger helt och hållet dotterbolag och filialer i Jilin City för bipolär produktion, i Shanghai och Förenade kungariket för FoU och produktionsstöd, i Hongkong för försäljningsverksamhet och i många andra länder för försäljning och kundservice.
Som en nyckelaktör inom halvledarindustrin kombinerar WeEn den avancerade bipolära krafttekniken och den starka resursen hos JAC Capital i kinesisk tillverkningsindustri och distributionskanaler, för att fokusera på att utveckla en komplett portfölj av branschledande bipolära kraftprodukter, inklusive kiselstyrda likriktare, kraftdioder, högspännings transistorer, kiselkarbid som används allmänt inom fordons-, telekommunikations-, datorer och hemelektronik, intelligenta hushållsapparater, belysning och strömhanteringsmarknader. Syftet är att hjälpa kunderna att uppnå högre kostnadseffektivitet och produktionseffektivitet och bidra till utvecklingen av Kina och global intelligent tillverkning.
Produktportföljen NXP Bi-Polar Division (Diodes, Thyristors & Transistors) har överförts till WeEn Semiconductors (19 januari 2017).

produkt kategori

Diskreta halvledarprodukter(903 products)

Integrerade kretsar (ICs)(3 products)

relaterade produkter