Hem > tillverkare > Wiha
Wiha

Brand introduktion

- Wiha, med över 70 års erfarenhet av tillverkning, har utvecklats till en av världens ledande tillverkare av högkvalitativa premiumverktyg. Wiha har kommit fram till att producera produkter av högsta kvalitet, kundnöjdhet och ständig kontinuerlig förbättring av mönster och produktionseffektivitet.
Wiha har fått DIN EN ISO 9001 certifiering och många utmärkelser för enastående produktdesign. Wiha-produkter tillverkas runt om i världen enligt strikta ISO-kvalitetsstandarder. State of the art teknik och specialverktygsstål garanterar produkter som överensstämmer med vårt rykte för enastående prestanda i krävande service-, reparations- och produktionsapplikationer.
Företaget äger dotterbolag i USA, England, Frankrike och Spanien samt globala partners, som tillsammans uttrycker Wiha: s globala företagspolicy. Wiha-aktiviteter i USA Startat i augusti 1985, vilket ger Wiha-kvalitet till professionella verktygsanvändare i Nordamerika. Wiha USAs lager- och distributionscentertjänster alla 50 stater och nya anläggningar i Kanada levererar miljontals verktyg från lager till professionella kvalitetsmedvetna verktygsanvändare genom hela Nordamerika.

produkt kategori

Kretsskydd(22 products)

Verktyg(6,312 products)

Test och mätning(2 products)

Strömförsörjning - Externt / Internt (Off-Board)(1 products)

Industriella kontroller(2 products)

Hårdvara, Fästelement, Tillbehör(6 products)

Kablar, Ledningar(2 products)

Kabelmonteringar(3 products)

relaterade produkter