Hem > Nyheter > Påverkad av lunginflammation reducerar Hon Hai intäktsökningstillväxten med två poäng

Påverkad av lunginflammation reducerar Hon Hai intäktsökningstillväxten med två poäng

Enligt cnBeta-webbplatsen har Hon Hai Precision Group, moderbolaget till Foxconn, Apples huvudleverantör, sänkt sin prognos för tillväxt för 2020 på grund av effekterna av pononiepidemin i coronavirus.

Även om Hon Hai nyligen tillkännagav att fabriker på fastlandet i Kina kommer att återuppta arbetet den 10 februari, kommer epidemiens inverkan på iPhone-produktionen att vara liten, men det är uppenbart att fortsättningen av epidemin har påverkat företagets driftsresultat.

Enligt rapporter sade Hon Hai ordförande Liu Yangwei på onsdag att med tanke på den nuvarande marknadsmiljön förväntas försäljningen öka med 1-3% år 2020, lägre än dess 3-5% prognos den 22 januari, och långt under Analyser hade tidigare prognoser i genomsnitt 5,4%.

Det rapporteras att när Apple släppte en ny kvartalsintäktprognos i januari, expanderade det intervallet för att återspegla osäkerheten som den kinesiska epidemin medförde. För närvarande förväntas Foxconn återuppta arbetet den 10 februari. Apples andra leverantörer Quanta Computer, Inventec och LG Display har också sagt att de kommer att återuppta sin produktion i Kina i nästa vecka.