Hem > Nyheter > Ferrotec (Kina) koncernstyrelse kom till koppar för att diskutera projektinvesteringar etc.

Ferrotec (Kina) koncernstyrelse kom till koppar för att diskutera projektinvesteringar etc.

Nyligen kom He Xianhan, styrelseordförande i Ferrotec (China) Group och vice ordförande i Shanghai Shenhe Thermal Magnetics Co., Ltd. till Chongqing för att diskutera projektinvesteringar och annat relaterat arbete. Biträdande sekreterare för kommunala partikommittén, borgmästare Hu Qisheng, vice borgmästare Huang Huafeng och andra vittnen undertecknade kontraktet.

Vid mötet undertecknade Shanghai Shenhe Thermomagnetic Electronics Co., Ltd. ett kapitalbidragsavtal med den berörda personen som ansvarar för inrättandet av Anhui Fulede Changjiang Semiconductor Materials Co., Ltd. Det rapporteras att företaget kommer att genomföra halvledarplatta precision återvinning, halvledarmaterial, elektroniska komponenter och tillverkning och bearbetning av komponenter; nya tjänster för utveckling av materialteknik och marknadsföring; allmän utrustning, tillverkning och försäljning av allmänna delar; varor och teknik import och export, etc. Förbättra den hårda kraften i Kinas halvledarindustri ytterligare.

Hu Qisheng påpekade att provinsen fäster stor vikt vid utvecklingen av strategiska tillväxtindustrier som elektronisk information. För närvarande främjar Tongling kraftfullt traditionella fördelaktiga industrier samtidigt som de utnyttjar utvecklingsmöjligheterna och ständigt lanserar en drivkraft för innovation och transformation. Undertecknandet av kontraktet är en solid grund för utvidgningen av samarbetet mellan de båda parterna. Förhoppningen är att Ferrotec (Kina) -gruppen kommer att fokusera nära på industriell omvandling och uppgradering och sätta mer banbrytande vetenskapliga och tekniska framsteg och stora projekt i Tongling. Tongling kommunala partikommitté och kommunregeringen kommer att fortsätta att vara en "butik liten två", koncentrera sig på konstruktion och utveckling av serviceprojekt och sträva efter att skapa en ny situation med samarbete och vinn-win.

Han Xianhan sade att Tongling City har en överlägsen investeringsmiljö och en solid industriell grund. Den kommunala partikommittén och den kommunala regeringen fäster stor vikt vid projektbyggandet. De kommer att påskynda projektbyggandet ytterligare, fortsätta att öka investeringarna i koppar, utvidga samarbetet och uppnå kontinuerlig förbättring av halvledarindustrikedjan och sträva efter att uppnå ömsesidig nytta. En win-win situation.