Hem > Nyheter > Huawei bekräftade att det har producerat 5G-basstationer utan amerikanska komponenter.

Huawei bekräftade att det har producerat 5G-basstationer utan amerikanska komponenter.

Den 29 september rapporterade Hong Kong media att Huawei-grundaren Ren Zhengfei sade vid ett affärsforum den 26 september att Huawei, som är ur USA: s delar, fortfarande kan överleva och redan producerar 5G-basstationer som inte innehåller amerikanska komponenter. Utöka produktionen.

Enligt webbplatsen "Hong Kong Economic Times" som rapporterades den 27 september sade Ren Zhengfei också att USA fortfarande är välkomna att återuppta leveransen, eftersom med leverantören i mer än 30 års vänskap, "människor har fortfarande känslor, kan inte tjäna bara pengar för oss så att vänner inte kan tjäna pengar. "

Zhang Wenlin, ordförande för Huawies strategiavdelning, berättade för Reuters att Huawis basstationer som inte innehåller amerikanska delar inte är värre än de som används i USA. Men vill inte ge ytterligare detaljer.

På frågan hur man skulle använda teknik och uppnå teknisk inkludering, sa Ren Zhengfei: "Vi använder bara 5G som en basstation och använder inte 5G som en atombomb. Det kan användas universellt." Han sa att tekniken inte bör politiseras genom affärer. Välj mellan konkurrens och jämförelse med marknaden så att alla kan dela fördelarna med samma nya teknik.