Hem > Nyheter > MediaTek P22 återvinner Samsungs stora order, som förväntas nå 50 miljoner försäljningsnivåer

MediaTek P22 återvinner Samsungs stora order, som förväntas nå 50 miljoner försäljningsnivåer

Nyligen, enligt Taiwan Media Business Times-rapporten, gick MediaTek P22-chip framgångsrikt in i A-serien av mobiltelefoner som Samsung kommer att lansera, och det förväntas gradvis utöka sina leveranser från tredje kvartalet i år. Detta är efter tre år, MediaTek har återigen vunnit en stor Samsung-order, eller kommer att få möjlighet att öka MediaTeks vinst i år till en tre-årig höjd.Det rapporteras att modellerna i serie A6, A7 och A8 kommer att använda MediaTek P22, och det förväntas att det tredje kvartalet förväntas börja öka leveranserna månad för månad. Leverantörskedjan påpekade att på grund av det låga priset på Samsung A-serien, den globala försäljningsvolymen är bra, förväntas det att MediaTek P22 kan nå en försäljningsnivå på 50 miljoner stycken.

Tidigare gick MediaTek in i Samsung-leveranskedjan under andra halvåret 2016 och lyckades gå in i A- och J-serien. Den här gången har det gått cirka tre år sedan det kom in i Samsung-leverantörskedjan, och orderutbudet i denna serie förväntas. Stor seger i Qualcomm, ta order från Samsung mainstream-modeller.

Det är värt att notera att MediaTek sedan andra halvåret har skickat goda nyheter. Förutom 5G-mobiltelefonchip, förväntas det gå in i massproduktion under det fjärde kvartalet 2019. 4G-mobiltelefonen fick också stora order.

Sedan kunden hoppas att skickas tidigt har MediaTek dessutom påskyndat sin 5G-mobiltelefonlayout och har ändrat det 7-nm MT6885 mobiltelefonsystemets enda chip (SoC) från allmän massproduktion till super hot run. Det förväntas starta massproduktion och leverans före årets slut.