Hem > Nyheter > President för Qualcomm: Jag tror att den ekonomiska och handelsstridiga kinesiska och amerikanska konflikten slutligen kommer att lösas

President för Qualcomm: Jag tror att den ekonomiska och handelsstridiga kinesiska och amerikanska konflikten slutligen kommer att lösas

Den 6 september sade Qualcomms president Cristiano Amon i en intervju med CNBC att han tror att kinesiska och amerikanska handelsspänningar så småningom kommer att upphöra. Qualcomm har ett starkt partnerskap i Kina och kommer att fortsätta att stödja det. China Mobile Ecosystem har uppnått framgång.

I intervjun sa Amon att den kinesiska-amerikanska handelsfriktionen så småningom kommer att lösas. Han är optimistisk om detta eftersom alla är på den globala marknaden.

Amon betonade att Qualcomm kommer att fortsätta främja 5G-utveckling. "I slutändan kommer operatörerna att ordentligt gå vidare med sin 5G-landningsplan, eftersom marknaden behöver 5G, så Qualcomm kommer att fortsätta driva 5G ändå."

Amon påpekade också att Qualcomm har ett starkt partnerskap i Kina. "Qualcomm är ett mycket unikt företag som är ett företag som stärker ekosystem på grund av sin affärsmodell."

Han sa att Qualcomm tillhandahåller teknologi som är nära besläktad med den globala marknaden. China Mobile Ecosystem är en del av den globala marknaden. Qualcomms affärsmodell är ett "bra sätt" att hjälpa miljöpartner att nå framgång.

Amon erkände också Kinas immateriella skydd och trodde att Qualcomms immateriella rättigheter respekterades i Kina.