Hem > Nyheter > Samsung ingen varning allmän horisontell fällbar mobiltelefon

Samsung ingen varning allmän horisontell fällbar mobiltelefon

Vid "Samsung Developers Conference 2019" (SDC 19) i Kalifornien presenterade Samsung Electronics en ny typ av fällbar mobiltelefon.

Enligt rapporten "Yonhap News Agency" skiljer sig mobiltelefonen från Galaxy Fold. Den viks inte vertikalt som en bok eller en manual. Istället är den horisontellt orienterad och kan fälla telefonen till en liten fyrkant.

Zheng Huishun, verkställande direktören för Samsung Electronics Wireless Architecture Development Group, visade inga nya varningar om den nya fällbara mobiltelefonvideon. I talet var Galaxy Fold bara början. Det fantastiska med vikningstekniken är att det gör telefonen mer förfinad.

Zheng Huishun sa att Samsung experimenterar med fickor, men det kan konverteras till en mobiltelefon i allmän storlek när man tar bilder och spelar in. Det är allmänt trott att de utklappade mobiltelefoner som kommer att listas senare kommer att vara mindre än Galaxy Fold på marknaden.

Enligt utländska medier "The Verge" stärker Samsung Electronics tekniken för hopfällbara mobiltelefoner, medan den skapar mindre mobiltelefoner, men det kan också öka typen av mobiltelefoner.

För närvarande avslöjar inte Samsung information som telefonnummer, tid till marknad och pris. Men Bloomberg rapporterade nyligen att Samsung Electronics planerar att introducera en fällfri telefon som är billigare och lättare än Galaxy Fold. Produkten kan vikas i en fyrkant med en skärmstorlek på 6,7 tum.

Branschen förväntar sig att produkten förväntas presenteras vid World Mobile Communications Conference (MWC) i början av nästa år.