Hem > Nyheter > TSMC: s utmärkta leverantörer ökar i Taiwan-fabriker, ASML-ordförande: vikten ökar

TSMC: s utmärkta leverantörer ökar i Taiwan-fabriker, ASML-ordförande: vikten ökar

TSMC höll det 100: e Supply Chain Management Forum den 5: e. Tack alla leverantörer för deras enastående bidrag i år för att hjälpa till att utöka processkapaciteten på 7 nanometer, etablera nya anläggningar för 5-nanometerprocess och teknisk utveckling. Det är värt att notera att taiwanesiska leverantörer, till skillnad från tidigare, dök upp bland vinnarna i år, vilket visade att vikten av Taiwans halvledarförsörjningskedja gradvis ökar under handelskriget.

Även om presidenten Wei Zhejia inte kunde delta, sade han i ett pressmeddelande att företaget snabbt ökar sin avancerade teknikkapacitet för att hjälpa kunder att skapa en värld där allt är anslutet och datorkraften är allestädes närvarande. Tack så mycket för dina leverantörspartners stöd och hjälp, så att TSMC kan fortsätta att stärka sitt tekniska ledarskap och tillverkningskompetens. I framtiden hoppas vi kunna driva en hållbar tillväxt tillsammans med våra leverantörspartners och uppfylla vårt sociala ansvar.

TSMC bjöd in mer än 700 leverantörer från den globala halvledarindustrin att tillhandahålla utrustning, råmaterial, förpackning, testning, fabrikstjänster, informationssystem och tjänster, miljöskydd och avfallshantering och tilldelade utmärkta prestandautmärkelser till 14 utmärkta utrustningar, råmaterial och fabrik affärer leverantörer.

I synnerhet var de tidigare vinnarna nästan utländska affärsmän. Årets vinnarlista inkluderar Taiwan specialisering, Han och Tang och ömsesidig hjälpkonstruktion. Bland dem etablerades Taiwan specialisering för att tillhandahålla speciell gasteknologi för bara 6 år sedan, vilket är ett ganska nytt företag. Dessutom tackade TSMC också Mutual Aid Construction, Han och Tang Dynasties för deras starka stöd vid byggandet av civila byggnader och fabriksanläggningar. Peter Wennink, president och verkställande direktör för ASML, sa att han kände att vikten av taiwanesiska leverantörer växte i samband med internationell teknisk konkurrens.

Årets lista över utmärkta leverantörer innehåller också tillämpat material som har samarbetat med TSMC inom teknik, Taiwan Scitech och Teradyne; Esmol, Colin FoU, Tokyo Willem, som stöder acceleration av massproduktionen; stöd för kemi Material och utrustning: Ebara Manufacturing Co., Kanto Xinlin Technology, Merck Advanced Technology och Shin-Etsu Chemical, som tillhandahåller gult ljus teknikmaterial, ger vinsten av kiselskivor.