Hem > Nyheter > USA: s energidepartement nya regler: avbryta energipolitiken för LED-glödlampor

USA: s energidepartement nya regler: avbryta energipolitiken för LED-glödlampor

Den 5 september slutförde det amerikanska energidepartementet (DOE) en ny uppsättning regler. Från 1 januari 2020 kommer politiken för övergång av LED-glödlampor att avbrytas. Många tror att den reviderade policyn har återupplivat de energieffektivitetsstandarder som antogs av Obama 2017 och kommer att bromsa processen med att uppgradera LED-lampor.

Det rapporteras att DOE föreslog denna policy den 19 februari 2019 för att eliminera definitionen av allmän belysning (GSL) och allmänna glödlampor (GSIL) och andra kompletterande definitioner med användning av energieffektivitetsstandarder.

US Energy Conservation Economics Council (ACEEE) analyserar att om energieffektivitetsstandarder tas bort för alla glödlampor kommer de amerikanska konsumenterna att spendera upp till 14 miljarder dollar per år, och återuppringningsnormer för energieffektivitet kommer att resultera i en årlig ökning av utsläpp av klimatförändringar på cirka 38 miljoner ton.

Å andra sidan välkomnade National Electrical Manufacturer Association (NEMA) den slutliga regeln och hävdade att DOE: s slutliga regel inte kommer att påverka det fortsatta snabba antagandet av energieffektiv belysning på marknaden under de kommande åren.