Hem > Kvalitetsgaranti

Kvalitetsgaranti

Kvalitetsstyrningssystemcertifiering

Kvalitetsstyrningssystemcertifiering är registrerad av ISO9001: 2008.Alla produkter på kontoret och distributionscentralen är avglobal godkännande och uppfyller efterfrågan hos distributören av rymdflygflyg och det nationella försvaret för kvalitetsstyrningssystemcertifiering.
Att ha registreringen visar att våra kunder är överordnade för att ge kunderna originalkomponenter med minst risk för förfalskning.

Miljöpolicy

YIC har lagt vikt vid miljöskyddsåtgärderna för att förhindra att föroreningar uppstår och tillgodose behovet av försörjning och miljöskydd. Vi kommer att gå i kontakt med våra kunder, leverantörer såväl som gemenskapen för att veta mer om miljöproblemet och stödja arbetet med att optimera samarbetspartnerskapet, vilket minskar handelns påverkan på miljön så mycket som möjligt.

Uttalande av YIC

Det hävdas av YIC att alla produkter som säljs är 100% autentiska. Varje produkt har testats noga innan den skickas till kunden. Det är vårt mål att vara ansvarig för våra kunder och göra dem tillfredsställande.

Kvalitetspolicy

YIC är engagerade till glädjande och förvånande kunder withour kundservice excellence, ordernoggrannhet och leverans i tid. Detta uppnås genom vårt engagemang för kontinuerlig förbättring av våra processer, tjänster, produkter.

Testinglab stöd

YIC kommer att se till att alla funktioner inte är några problem innan de lossas. Alla delar kommer att dela vårt QC Dep., Vi kan leverera professionell testteknologi. Inkludera funktionstestning, visuell inspektion, röntgeninspektioner, lödbarhetstestning och acetonavbrottskontroll. Garantera alla komponenter är noproblems med minst risk för kunden.
Vänligen skicka dina frågor om kvalitet eller begära korrekta åtgärder till kvalitet. Några frågor om vårt kvalitetsledningssystem ger dig gärna kontakt med oss. E-post: Info@YIC-Electronics.com

Functionstesting

Alla funktioner och parametrar som testats, refererade till som fullständigt funktionstest, enligt de ursprungliga specifikationerna, ansökningsnoterna eller applikationswebbplatsen, den fullständiga funktionaliteten för den devicestested, inklusive testparametrar, men inkluderar inte AC parameterfeatureanalys och verifieringsdel av det icke-bulkprovade gränserna för parametrar.

Visuell inspektion

Användning av stereoskopiskt mikroskop, utseendet på komponenter för 360 ° allround observation. Observationsstatusens fokus omfattar produktpackning; chip typ, datum, sats; tryck och förpackningstillstånd; pinarrangement, coplanar med plätering av fallet och så vidare.
Visuell inspektion kan snabbt förstå kravet på att uppfylla de externa kraven för de ursprungliga varumärkesproducenterna, antistatiska och normala standarder och om de används eller renoveras.

X-Rayinspections

Röntgeninspektion, överkanten av komponenterna i 360 ° allomfattande observation, för att bestämma den interna strukturen för komponentunderprovnings- och paketanslutningsstatus, kan du se ett stort antal provunderprov är desamma eller en blandning (Blandad -Up) problemen uppstår Dessutom har de med specifikationerna (datablad) varandra än att förstå provets korrekthet. Anslutningsstatus för det testa paketet, för att lära sig om chip- och paketanslutningen mellan stiften isnormal, för att utesluta nyckeln och öppen kortslutning.
Acetone-raderingskontroll
Den privata nyckeln på enhetens yta för tryckning av text och iconsreagent acetonavtorkning och ommarkering av sämre bläck kan enkelt raderas.
Visual Inspection X-Ray Analysis Decapsulation Analysis Spectrometer Dimension Verification