Hem > Nyheter > Seoul Semiconductor får ett permanent förbud mot patentintrång i USA

Seoul Semiconductor får ett permanent förbud mot patentintrång i USA

Den 26: e släppte Seoul Semiconductor ett pressmeddelande som säger att den vann patentintrångsåklagandet som inlämnats av operatören ServiceLightingAndElectricalSupplies, Inc. (nedan kallat "1000bulbs.com"), den största online-försäljningsplattformen för LED-lampor i USA , "1000bulbs.com". Produkten fick en permanent låsningsorder.

I USA: s patentering, även om det visar sig vara en överträdelse, kommer det endast att bedömas att överträdaren betalar licensavgiften enligt en viss procentsats av försäljningsbeloppet. Permanent injektion är mycket sällsynt. Förbud mot försäljning beviljas endast om det tekniska värdet på patentet är mycket högt och försäljningen av överträdaren inte är förbjudet, vilket orsakar oåterkallelig skada för patentinnehavaren. Faktum är att mer än 4 000 patentförfaranden inlämnas varje år i USA, men färre än 10 fall per år får en "permanent lock-up order".

I patentansökan som inkom i Seoul i december 2018 och augusti 2019 i Seoul förbjöd domstolen inte bara den kränkande parten att sälja kränkande produkter, utan beslutade också att återkalla alla sålda produkter.

Effektiviteten av denna dom gäller inte bara för åtal mot mer än 50 belysning och andra relaterade produkter, utan också för alla LED-armaturer som använder liknande patenterad teknik. När Seoul Semiconductor upptäcker ytterligare kränkande produkter och lämnar bevis för domstolen, ska domstolen göra ett förbud mot försäljning av dessa produkter i enlighet med det sammanfattande förfarandet.

Detta patent är totalt 10 kärntekniker för tillverkning av LED-lampor, inklusive "Multi-Wavelength Insulation Reflector" som används allmänt i Mid-Power-paketet i klassen 0,5W ~ 3W. I den ljusemitterande ytan tillhandahålls ett flertal LED-chips "MultiJunction Technology", en drivrutin för integrerade enheter för strömkonvertering och slingkontroll och en teknik för att förbättra paketets hållbarhet. Bland dem används "multi-junction chip technology" för högspänningsbelysningsprodukter på 12V och högre och är den tidigaste uppfunna Acrich-tekniken från Seoul Semiconductor. Med de enkla designändringarna av smarta telefoner har lysdioder som huvudtillbehör gradvis förändrats till den andra generationen av högeffektiva produkter av hög kvalitet. Seoul Semiconductors patentering av smarta telefoner är också en rättegång för att upprätthålla denna andra generationens teknologi.

På uppdrag av direktören för Seoul Semiconductor Li Yixun, "Jag hoppas att framgångshistorien för Seoul Semiconductor kan ge hopp till koreanska ungdomar och små och medelstora företag som utmanar sina drömmar", "med hopp om att ge lite hopp till unga företagare, att stjäla teknik och personalföretaget är villiga att kämpa hela vägen för att hantera den. "