Hem > Leveransväg

Leveransväg

Vi kan erbjuda globala expressleveransservice, som DHLor FedEx eller TNT eller UPS eller EMS / Air Mail annan speditör för leverans.

Global leverans med DHL / FedEx / TNT / UPS


Fraktkostnader hänvisar till DHL.
1). Du kan erbjuda ditt expressleverans konto för leverans, om du inte har något uttryckligt konto för leverans, kan vi erbjuda vårt konto inadvance.
2). Använd vårt konto för leverans, fraktkostnader (ReferenceDHL, olika länder har olika priser.)
Leveransavgifter: (Referens DHL)
Vikt (kg) Pris (USD $)
0.00kg-1.00kg USD $ 60.00
1.00kg-2.00kg USD $ 70.00
2.00kg-3.00kg USD $ 80.00
4.00kg-5.00kg USD $ 90.00
5.00kg-6.00kg USD $ 100.00
6.00kg-10.00kg USD $ 120.00
10.00kg-20.00kg USD $ 200.00

* Priset är kostnad med DHL. Detaljerad kostnad, var god kontakta oss. Olika land de expressavgifterna är olika.
* För IC-chips order, totalt mer än USD1000.00 inom 1KG, kan vi stödja gratis frakt med DHL / FedEx.

EMS

Vi kan också erbjuda EMS för leverans. Det är billigare än Expressleverans, men ledtiden är längre än express. Det brukar behöva 3-10 dagar till det mesta av landet.
Om EMS-avgifterna, var god kontakta oss. EMS har ett annat sätt -China Post (Air Mail), priset är billigare, 0.5KG = USD12.00, Lead timemore än 2Weeks.
Normal rekommenderar vi inte att använda EMS, vi rekommenderar att DHL / FedEx / TNT / UPS blir bättre, det är snabbast och säkert för varorna.

Annan leveransväg

SF Express för Asien; Chang-woo speciallinje för Korea, Aramexfor Mellanöstern länder. Andra mer frakt sätt, var god kontakta oss.
Vi kan också skicka varorna till din speditör eller din andra leverantör, så att du kan skicka varorna tillsammans. Det kan spara fraktkostnader för dig, eller kanske kommer det att vara bekvämare för dig.

Frakt detaljer

Fraktinformation, Vi behöver fraktinformation inklusive Mottagarföretagets namn (eller personligt), Mottagarens namn, Kontaktnummer, Adress och postnummer. Se till att theseinformation till oss, så att vi kan ordna sändningen snabbare.

Leveranstid

Leveranstid kommer att behöva 2-4 dagar till det mesta av landet över hela världen för DHL / UPS / FEDEX / TNT.

Plikt & Skatter

För internationella beställningar, alla ytterligare lokala skatter, avgifter, GST, avgifter och feesshould vara kundens (ditt) ansvar. På grund av komplexiteten i den internationella sjöfarten kan vi inte ge någon uppskattning och citat av dessa belopp, så var vänlig kontakta lokala tullstation med eventuella problem omkänningar. När det gäller det deklarerade värdet på paketet är vi glada att följa din önskan, bara gärna kontakta oss.

shipment
Vänligen kontakta oss gratis. Skicka några förfrågningar eller frågor till din e-postadress Info@YIC-Electronics.com
Vi kan göra det bästa för dig. Tack så mycket för ert stöd.